Gratis Aanmelden

Daten met sexy dame

Gellie (35)

Respect en vertrouwen! De meeste mannen die willen meteen in bed maar jij bent anders. Je houdt ervan om een dame gerust te stellen en je vindt het belangrijk dat ze jou kunnen vertrouwen. Je gaat dus nooit zomaar met iemand in bed duiken om toch zo je zin te krijgen. Je hebt respect voor de wil van de dame in kwestie. En daar verlang ik echt naar want dat is tegenwoordig heel zeldzaam hoor!

Maak contact met haar
  1. Naam: Gellie
  2. Leeftijd: 35 Jaar
  3. Woonplaats: Den Andel
  4. Provincie: Groningen
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Daten met sexy dame Gellie van 35 uit Den Andel, Groningen
Salara (38)
★★★★☆
Ervaring is echt een must! Voorheen als ik lekker op stap ging, zocht ik altijd naar de knapste vent maar wel jonger dan mij. Waarom, God mag het weten. Kwamen wij samen bij mij thuis en dan was het even erbovenop en dan was hij alweer klaar. Ik denk dat het aan de ervaring ligt. Ik ben nu dus op zoek naar ervaren mannen die het langer vol houden dan 3 minuten. Ik hoop dat dit niet zoeken is naar een naald in een hooiberg! Heb jij het al vaak genoeg gedaan om te zeggen dat jij ook echt ervaringsdeskundige bent op het gebied van seks? Ja zul jij zeker zeggen, maar daar kan ik niks mee. Kom het maar bewijzen!
Afspreken met rijpe dame
Aviih-Anna- (37)
★★★★☆
Beoordeel het boek niet door zijn omslag alstublieft. Ik wil een man die graag een vrouw zoals ik zou hebben, omdat hij zich schaamt. Geef me mijn vertrouwen terug en vertel me dat ik mooi ben en dat je me wilt.
Dating met rijpe dame
87-Patty (30)
★★★★☆
Geen moeilijk gedoe Ook af en toe lekker wil seksen. Meer hoeft dat niet te zijn. Daarna gewoon lekker je eigen weg weer gaan. Wel met wederzijds respect natuurlijk he. Heb geen zin in moeilijk gedoe of lange verhalen
Naaien met mooie dame
bzoveel (33)
★★★★☆
Trek in een likje over je eikel? Ik heb heel wat dingen in huis die ik graag met jou zou willen uitvoeren. Daarbij moet je wel een beetje kinky en extreem willen genieten, durf je dat? Ik zal beginnen met je zachtjes te verwennen, lekkere likjes over je eikel te geven en heerlijk aan je ballen te zuigen. De rest komt later! ;)
Vrijen met hete dame
Overwerk (30)
★★★★☆
Geile vrouw zoekt een man vol verrassingen die mij kan laten Ik zoek een man die lekker vol verrassingen zit en die mij de echte spanning op seks gebied kan laten zien en natuurlijk kan laten voelen! Dus een lekkere rijke fantasie en precies weten wat jij met mij zou doen, dus laat maar horen.
Afspreken met wulpse dame
Renskekuss (34)
★★★★☆
Neuk jij mij hard tegen een boom? Ik houd van alle seks die niet in bed is. Nouja, in het bed natuurlijk ook lekker. Maar waar ik echt op kick is seks op rare plaatsen. In het bos, op een zandweg bijvoorbeeld. Of gewoon hard tegen een boom geneukt worden, ik ben voor alles in. Lijkt je dat wat?
Sex met geile dame
Annigje
★★★★★★★★★★
Ik zoek een handige man die goed met de hamer overweg kan en die een reparatie uit kan voeren voor mij. Ik kan helaas niet anders betalen dan in natura met mijn lijf.
Timmerklus (Klus van 2 uur)
Irene
★★★★★★★★★☆
Ik ben niet de jongste meer en ik heb een aantal zware objecten in mijn garage die echt naar de milieustraat moeten. Ik bied je een uur seks aan in ruil voor deze klus..
Objecten transporteren (Klus van 2 uur)
Hielkje
★★★★★★★★★★
Ik zit met een lek opgescheept en ik snap niet hoe ik dat moet oplossen. Ik heb geen geld om een klusjesman te betalen, maar ik ben wel bereid om de reparatie in natura te vergoeden.
Lek repareren (Klus van 2 uur)
Summer
★★★★★★★★★★
Ik vrees dat er iets goeds mis is met mijn auto en dat het niet gemakkelijk is. Ik heb geen geld voor de garage, maar misschien kan mijn foto je overtuigen van de vergoeding?
Auto reparatie (Klus van 4 uur)
© 2024 Mature Sexdates